Orbis Oy logoOrbis Oy

Orbis Oy on suomalainen tiedonsiirtotuotteiden toimittaja, jolla on pitkä kokemus RF- ja valokuituteknologioista. Tuotteitamme käytetään verkkojen rakentamiseen mm. kiinteistöjen sisäverkoissa, julkisten tilojen ja liikennevälineiden langattomissa yhteyksissä, teleoperaattorien kiinteissä ja mobiiliverkoissa, konesaleissa sekä teollisuudessa.

Orbiksen osaamisen taustalla on oma tuotantomme, joka täydentää valikoimaamme ja mahdollistaa asiakaskohtaiset tuotteet (esim. valmiskaapelit) sekä nopeat ja joustavat toimitukset.

Lisätietoja Orbiksesta ja tuotteistamme saa kotisivuiltamme www.orbis.fi

Tutustu Orbiksen rekisteriselosteeseen >>

Y-tunnus 0112274-7

Katso yhteystiedot>>


WorbisWorbis on tiedonsiirron verkkokauppa

Worbis.fi on Orbiksen verkkokauppa, josta voit ostaa tuotteita vaivattomasti. Nopea saatavuus takaa sen, että työsi ei viivästy ja saat tavarat, kun tarvitset niitä – useimmiten jo seuraavaksi päiväksi.

Olemme valinneet verkkokauppaamme asennustöissä ja tuotannossa yleisimmin käytettäviä tiedonsiirtoverkkojen komponentteja. Valikoimaa kehittyy ja laajenee jatkuvasti.

Verkkokaupasta ei vielä löydy aivan kaikki tuotteemme, vaan Orbiksen tuotevalikoimassa on runsaasti muitakin tuotteita sekä voimme itse valmistaa mm. asiakaskohtaisesti räätälöityjä valmiskaapeleita. Ole siis yhteydessä asiakaspalveluumme, jos et löytänyt verkkokaupasta sopivaa tuotetta tai olet epävarma sopivan tuotteen valinnasta!

Lue lisää, miksi kannattaa tilata Worbiksesta>>

Verkkokauppamme Worbis palvelee joka päivä kellon ympäri osoitteessa www.worbis.fi

Tuotteiden hinnat näytetään Alv 0%.