Kiinteistöjen parikaapelointi

Kiinteistöjen parikaapelointi

Kokemuksemme kiinteistöjen tiedonsiirtoratkaisuista ja asennusympäristöstä on auttanut meitä kokoamaan Cat-parikaapeloinnin tuotesarjan, joka vastaa työsi haasteisiin. Laadukas Orbis Cat-tuoteperhe takaa tiedonsiirtoverkon sujuvan asennuksen ja toimintavarman lopputuloksen.

Asuinkiinteistöistä teollisuuskohteisiin

Cat-kaapelit eri versioineen ovat kiinteistöjen kaapelointien selkäranka. Orbis Cat-tuoteperhe tarjoaa laajan valikoiman asennuskaapeleita, asuinkiinteistön sisäverkon (UTP) tarpeista aina vaativiin teollisuuskohteisiin (FTP), joissa tarvitaan suojausta sähkömagneettiselta häiriöltä. Orbiksen tuotevalikoima kattaa sekä Cat6 että Cat6A parikaapelit, ja lisäksi kaapelit 10 GB tiedonsiirtotarpeisiin. Muista myös Kuitu Kotiin >>

 Kiinteistöverkot

Orbikselta saat kaiken tarvitsemasi

Cat-tuotevalikoimamme sisältää Cat-kaapelit, Keystone-standardin mukaiset Cat-liittimet ja Cat-kytkentäkaapelit sekä Keystone-yhteensopivat liitinpaneelit, seinätelineet ja muut tarvikkeet. Laadukas Cat-kaapelimme on helppo kuoria ja kytkeä ja selkeät merkinnät pitävät työsi järjestyksessä. Orbis Cat-tuoteperheen kaapelit on tehty vaativiinkin asennuksiin ja kestämään pohjoiset olosuhteet. Orbis Cat-liittimien laatu näkyy suoraan asennuksen helppoudessa ja kontaktien luotettavuudessa. Liittimet ovat kytkettävissä sekä V-työkalulla että tarvittaessa 110-työkalulla.

Tilaamisen helppous + toimitusvarmuus = urakka aikataulussa

Nopeiden toimitusten takaamiseksi varastoimme yleisimmin käytettyjä parikaapelointituotteita, niihin liittyvää mekaniikkaa sekä asennustarvikkeita ja työkaluja omassa varastossamme Suomessa. Tilaa tuotteet nopeasti ja helposti verkkokaupasta. Verkkokaupan sivulta näet jokaisen tuotteen saatavuuden.


Verkkokauppavalikoimamme parikaapelointiin

Parikaapelit (Cat kaapelit)

Kaapit, paneelit ja kotelot

Laitteet ja työkalut

Tilaa tuotekatalogi paperisena


Lisätietoja tuotteista ja palveluistamme

Asiakaspalvelu
Puh. 020 478 8600
Sähköposti asiakaspalvelu@orbis.fi
Tuotteiden hinnat näytetään Alv 0%.