Mobiiliverkot

Mobiiliverkot

Orbiksella on jo kymmenen vuoden kokemus yhteistyöstä teleoperaattoreiden, komponenttitoimittajien ja asennusyritysten kanssa mobiiliverkkojen rakentamisessa pohjoisen kylmiin olosuhteisiin. Yhteistyön ansiosta ymmärrämme, mitä toimiva tukiaseman kaapelointi vaatii ja pystymme tarjoamaan tarpeisiisi kestävät, luotettavat ja helposti asennettavat ratkaisut. Käytössäsi on vahva tekninen osaamisemme, asennusympäristön tuntemuksemme sekä huolella valittu päämiesverkostomme.

Yksittäisestä komponentista kokonaistoimituksiin

Orbiksen tuotevalikoima kattaa kaiken tarvitsemasi tukiaseman kaapelointiin, olipa kyseessä kuitu antenniin (Fiber to the antenna, FTTA), sähkönsyöttö antenniin (Power to the antenna, PTTA) tai RF-siirtotie antenniin (RF to the antenna, RFTTA).

Osien vaihtaminen korkealla mastossa on kallista, minkä vuoksi kiinnitämme erityistä huomioita tuotteiden laatuun. Kun tarvitset mitä tahansa yksittäisestä komponentista kaapelointiratkaisun kokonaistoimitukseen, Orbis auttaa sinua valitsemaan laadukkaat, helposti asennettavat ja ankarissakin ilmasto-olosuhteissa toimiviksi testatut tuotteet.

Tukiasema

Yksityiskohdat ratkaisevat

Tukiaseman mobiiliverkkoa rakennettaessa yhden runkokaapelin tai yhden kytkentäkotelon ratkaisu voi kuulostaa vain yksityiskohdalta. Mutta, juuri yksityiskohdilla on merkitystä asennustyön nopeuttamisessa ja helpottamisessa.    

Orbis OptoMast tuoteperhe tarjoaa valmiin ratkaisun tiedonsiirron ja sähkönsyötön kaapelointiin tukiasematilasta maston radioyksikköön ja antenneille. Pakettimme sisältää valokuitukaapelin, kytkentäkotelon, jumpperikaapelit sekä kaapelikiinnikkeet. Jokaisen osan ominaisuudet on tarkasti mietitty ja toimivuus testattu, jotta verkon rakentaminen, ylläpito ja päivittäminen voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti. Lisätietoja >>

Perustuotteet varastostamme

Varastoimme tukiaseman kaapelointiin yleisimmin käytettäviä tuotteita varastossamme Vantaalla. Tuotteet saat tilattua verkkokaupastamme, josta näet myös varastotilanteen. Verkkokauppamme on avoinna 24/7. 


Verkkokauppavalikoimamme mobiiliverkkoihin

RF Kuuluvuusverkot – RF-kaapelit


Lisätietoja tuotteista ja palveluistamme

Pasi Särkkä

Pasi Hopponen
Account Manager
Puh. +358 400 411 198
Sähköposti: etunimi.sukunimi@orbis.fi
Asiakaspalvelu
Puh. 020 478 8600
Sähköposti asiakaspalvelu@orbis.fi


Tuotteiden hinnat näytetään Alv 0%.