Elektroniikan mittaus- ja testauskomponentit

 

Elektroniikan mittaus- ja testauskomponentit

Tiedonsiirtolaitteiden tuotekehityksessä ja tuotannon testauksessa käytettävillä testifixtureilla (test fixture) ja testineuloilla (testipiikit, test probes) tarkistetaan, että elektroniikkapiirilevyjen tiedonsiirto toimii annetuilla kriteereillä.

Huippuluokan tuotteet johtavilta valmistajilta

Orbis on tunnettu korkealaatuisten mittaus- ja testauskomponentien toimittaja. Valikoimastamme löydät erittäin tarkkaan mittaamiseen kykenevät saksalaisen Ingunin valmistamat testifixturet ja -neulat sekä korkeaa teknistä tasoa edustavat sveitsiläisen Huber+Suhnerin valmistamat RF-kaapelit ja -komponentit.

Huippuluokan räätälöidyt ratkaisut Orbikselta

Alan johtavien brändien lisäksi Orbis tarjoaa korkealaatuisia omassa tuotannossa valmistettuja, asiakaskohtaisesti räätälöityjä RF-kaapeleita, sekä suurina että pieninä sarjoina. Meiltä saat mm. taipuisat, puolijäykät käsintaivuteltavat, puolitaipuisat ja korrugoidut RF-kaapelit,  tarkkuusmittakaapelit 20 GHz asti sekä signaalikaapelit. Osaava tuotekehityksemme, tarkka testaus ja varmat toimitukset takaavat, että saat korkealaatuiset tuotteet oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Perustuotteet varastostamme

Varastoimme tukiaseman kaapelointiin yleisimmin käytettäviä tuotteita varastossamme Vantaalla. Tuotteet saat tilattua verkkokaupastamme, josta näet myös varastotilanteen. Verkkokauppamme on avoinna 24/7. 


Verkkokauppavalikoimamme elektroniikkateollisuuteen

Elektroniikan testaus

Kaikki RF-komponentit eivät vielä ole verkkokaupan valikoimassa, lisätietoja muista tuotteista saat asiakaspalvelustamme.


Lisätietoja tuotteista ja palveluistamme

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu
Puh. 020 478 8600
Sähköposti asiakaspalvelu@orbis.fi

 

Tuotteiden hinnat näytetään Alv 0%.