Maksutavat

Noudatamme Orbis Oy:n (Y-tunnus: 0112274-7) verkkokaupassa www.worbis.fi:ssä yleisiä myynti- ja toimitusehtojamme.

Yleistä

Myymme verkkokaupastamme tuotteita vain yrityksille. Minimitoimitusraja lähetyksille on 100€ (ALV 0%).

Kaikki hintamme verkkokaupassa ovat arvonlisäverottomia (ALV 0%), mikäli toisin ei mainita. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva vero, joka näkyy ostoskorissa. Hintojen valuutta on Euro. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin ehtoihin.

Verkkokaupan tilauksia voi maksaa laskulla tai luottokortilla.

Tilaus laskutetaan, kun tilaus on lähetetty. Maksuehtomme on 14 päivää netto tilinavauksen jälkeen ja tilinavaus edellyttää myönteistä luottopäätöstä. Viivästyskorko on 12%.

Kotimaisista tai ulkomaisista valtiovallan tai viranomaisten toimenpiteistä, sekä materiaalikustannuksista johtuvat hinnanmuutokset voidaan ottaa huomioon laskutuksessa välittömästi muutosperusteen tultua voimaan. Orbis ei missään olosuhteissa vastaa toiselle osapuolelle tämän sopimuksen perusteella aiheutuvista välillisistä vahingoista. Orbis Oy:n omistusoikeus tuotteisiin säilyy, kunnes kauppahinta on tullut kokonaan suoritetuksi.

Sopimusasiakkaat

Voimme aktivoida sopimushinnat verkkokauppaan rekisteröityneille asiakkaillemme. Lue lisää...

Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata Worbis.fi-verkkokaupan kautta vain Suomeen. Muita EU-maita palvelee Worbis.shop. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tilaamaan tuotteita muualle ulkomaille tai Ahvenanmaalle, ota meihin yhteyttä esim. chatin kautta ja ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Tuotteiden hinnat näytetään Alv 0%.