Sisäkuuluvuusverkot

Sisäkuuluvuusverkot

Tiedonsiirtoverkkoja suunniteltaessa ja rakennettaessa on huomioitava jatkuvasti muuttuvat tekniset vaatimukset sekä viranomaismääräykset. Varsinkin sisäkuuluvuusverkkoihin liittyvät ratkaisut vaativat erityisosaamista. Orbis on kokenut tiedonsiirtotuotteiden asiantuntija, jolta saat apua projektiesi suunnitteluun ja toteutukseen sekä kattavan valikoiman tuotteita mobiiliverkon rakentamiseen sisätiloihin.

Oikeat ratkaisut varmistavat kuuluvuuden

Mobiililaitteiden kuuluvuus ja langaton tiedonsiirto tulee huomioida niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissakin. Radioaaltojen kulkuun rakennusten sisällä tai maanalaisissa tiloissa vaikuttavat monet tekijät. Esimerkiksi metallilla vahvistettu seinärakenne tai selektiivilasit voivat heikentää radiosignaalin läpäisyä ja johtaa tilanteeseen, jossa langattoman viestinnän palvelut eivät enää toimi.

Orbiksen ratkaisuilla radiotaajuuksien kulku varmistetaan yksinkertaisella tavalla: napataan halutut taajuudet eri tukiasemilta, vahvistetaan ne toistimissa ja välitetään edelleen kaapeloinnilla sisäantenneille. Tätä kutsutaan sisäpeittoantenniverkoksi (tunnetaan myös nimellä DAS, Distributed Antenna System).

Sisäkuuluvuusverkot

Ennustettavuus ja nopeat toimitukset

Kun urakan aikataulu on tiukka, yllätyksiä ei kaivata. Ymmärrämme ennustettavuuden tärkeyden ja panostamme Orbiksella siihen, että saat oikeat tuotteet oikeaan aikaan, silloin kun tarvitset niitä. Vantaalla sijaitseva varastomme takaa nopeat toimitukset.

Verkkokaupastamme löydät laadukkaat, testatut sisäkuuluvuusverkon komponentit: RF adapterit, hybridit, diplexerit, tehojakajat, tapperit, päätteet ja kaapelit. Varastotilanteen näet tuotesivulla.


Verkkokauppavalikoimamme sisäkuuluvuusverkkoihin

RF Kuuluvuusverkot


Lisätietoja tuotteista ja palveluistamme

Asiakaspalvelu
Puh. 020 478 8600
Sähköposti asiakaspalvelu@orbis.fi
Tuotteiden hinnat näytetään Alv 0%.