Luotettavat datakeskuskaapeloinnit ja infra

Luotettavat konesalikaapeloinnit ja -järjestelmät

Etsitkö valokuitu- ja Cat-kaapelointia datakeskuksen tiedonsiirtoon? Orbiksen modulaarisilla ratkaisuilla mahdollistat suuremman nopeuden ja kapasiteetin sekä hallitset helpommin kaapeleita ja kytkentöjä. Valikoimastamme löydät myös paljon tuotteita konesalin infraan.

Modulaariset ja muokattavat tuotteemme on helppo asentaa ja päivittää tulevaisuuden vaatimuksiin sopiviksi niin datakeskuksissa kuin laitetiloissakin. Suomessa sijaitseva varastomme takaa erinomaisen toimitusvarmuuden kaiken kokoisille tilauksille. Perustarvikkeet tilaat helposti verkkokaupastamme.

Verkkokauppamme valikoima datakeskuksille

Asiakaskohtaisia kokoonpanoja ja lisätietoa

Orbis toimittaa projektimyyntinä paljon erilaisia ratkaisuja, jotka eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Nämä kokonaisratkaisut suunnitellaan ja toimitetaan yksilöllisesti esimerkiksi uuteen datakeskukseen tai sen laajennokseen. Orbiksen omassa tuotannossa valmistetaan myös asiakaskohtaisia valokuitu- ja Cat-kaapeleita. 

Kerromme näistä vaihtoehdoista lisää kotisivuillamme, mistä löydät myös paljon muuta, kuten esimerkiksi oppaita, asiakastarinoita ja teknistä tietoa. Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat tarkempia tietoja.

https://www.orbis.fi/sovellukset/datakeskukset

Tilaa tuotekatalogi paperisena


Lisätietoja tuotteista ja palveluistamme

Asiakaspalvelu
Puh. 020 478 8600
Sähköposti asiakaspalvelu@orbis.fi
Tuotteiden hinnat näytetään Alv 0%.