Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Teleoperaattorien kiinteät verkot

Etsitkö laadukkaita verkkokomponentteja, joilla saavutetaan riittävä kapasiteetti ja toimintavarmuus? Haetko operaattorien hyväksymiä tuotteita, jotka mahdollistavat suuret tiedonsiirtomäärät?

Toimintavarmat ja laadukkaat verkkokomponentit

Orbikselta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia valokuidun kaapelituotteita ja verkkokomponentteja, päätepaneeleja, valokuitukoteloja, asennustarvikkeita sekä laitteita ja työkaluja asennukseen ja mittaukseen.

Vahvan päämiesverkoston lisäksi meillä on oma tuotantolaitos Virossa, missä tuotekehitämme, valmistamme ja testaamme tuotteita sekä kokoonpanoja haastaviinkin sovelluksiin. Tiedämme, mitkä laatuvaatimukset suorituskykyisen, toimintavarman ratkaisun pitää täyttää. Tuotevalikoimaamme kelpuutamme vain testattuja tuotteita, joihin voit taatusti luottaa.

Räätälöidyt valmiskaapelit

Tuotantolaitoksemme Virossa on valmistanut tiedonsiirron tuotteita vuodesta 1999. Saat meiltä yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut valokuitukaapelointiin sekä suurtaajuus- eli RF-kaapelointiin, eri teknologioita yhdistävät hybridikaapelit, tiedonsiirtolaitteiden tarvitsemat sähkökytkentätuotteet sekä erilaiset mekaniikkakomponentit (paneelit, räkit, jne.). Kokemuksemme, huippuluokan käsityötaitomme ja tasainen laatumme varmistavat, että saat ensiluokkaiset kokoonpanot. Saat nopeasti sekä pieniä että suuria eriä. Tarvittaessa käytämme kumppaniverkostoamme avustaviin työvaiheisiin, joten tuotantokapasiteettia voidaan nostaa nopeastikin.


Verkkokauppavalikoimamme teleoperaattorien kiinteisiin verkkoihin

Valokuidun kaapelituotteet

Valokuidun verkkokomponentit

Kaapit, paneelit ja kotelot

Laitteet ja työkalut

 


Lisätietoja tuotteista ja palveluistamme

 

Harri Mutanen
Account Manager
Puh. +358 400 432 576
Sähköposti: etunimi.sukunimi@orbis.fi

 

 

Pasi Särkkä
Account Manager
Puh. +358 40 544 34 12
Sähköposti: etunimi.sukunimi@orbis.fi

 

 

Asiakaspalvelu
Puh. 020 478 8600
Sähköposti asiakaspalvelu@orbis.fi

 


Katso myös


Tuotteiden hinnat näytetään Alv 0%.