Kaapit ja mekaniikka - kaikki yhdestä paikasta

Olemme vahvistaneet kiinteistöjen tiedonsiirron tuotevalikoimaamme jakamoihin soveltuvilla tuotteilla. Tarjoamme nyt monipuolisesti erilaiset kaapit, räkit sekä tarvikkeet näiden varusteluun kokonaistoimituksina Orbikselta.

Laitekaappien materiaali on kestävää, pulverimaalattua kylmävalssattua ja kuumasinkittyä teräslevyä, vakiovärinä vaalean harmaa (RAL7035). Laitekaappeja saa myös erikoiskokoihin ja väreihin räätälöityinä. Kaappien seinät on kiinnitetty pikakiinnityksellä, mikä mahdollistaa seinien irrottamisen kaapelointeja varten.

Tutustu tuotteeseen Laitekaappi 42U 2000x800x800mm umpiovi>>


Laitekaappeja on saatavana myös pelkkinä runkokehikkoina, jotka toimitetaan itsestään seisovina, etukiskoilla sekä C-kiskoilla varustettuina. Runkokehikko sopii suojattuun tilaan, jossa ei voida käyttää kaapissa seiniä.

Tutustu tuotteeseen Laitekaapin runko 42U 2000x800x800mm>>


Seinäkaapissa on valmiina asennuskiskoja sekä Abloy-lukolla lukittava umpiovi. Pohjassa aukko tuulettimelle. Katossa ja pohjassa kaapeliläpivienti, aukotus ja laipat. Kaappi voidaan kiinnittää myös kattoon.

Tutustu tuotteeseen Seinäkaappi 25U 1200x600x400mm>>


Avoseinäteline on kevyt, osina toimitettava ratkaisu, joka koostuu yhdestä kiskoparista ja sankaraudoista. Materiaalina teräslevy.

Tutustu tuotteeseen Avoseinäteline 42U 400mm (3 sankarautaa)>>


Räkkitarvikkeina on saatavissa kiskoparit, sokkelit, tuulettimet, pistorasiapaneelit, maadoituslevyt, laitehyllyt, lukot, ohjurit ja mutterit.

Uusiin mekaniikkatuotteisiin sopivat 19 tuuman valokuitupaneelimme sekä parikaapelien Keystone-paneelit ja ohjurit.

Tuotteiden hinnat näytetään Alv 0%.